[ Начало ]

     

[ Нови книги ] [ Книга на месеца ] [ Помощ за подготовка ] [ Препоръчителни списъци ]

"Лили Чудото и невероятното индианско приключение"

КнистерВ Детския отдел на Библиотека "Л. Каравелов" - Русе ще откриеш една страхотна поредица от книги за Лили Чудото, които си струва да прочетеш.
С помощта на своята вълшебна книга Лили се пренася в миналото. Произнася заклинание и се озовава в килера на Зили Конкарне в Дивия Запад. Жителите на Бъбънтаун я молят да изпълни важна мисия - да преговаря с индианците и...
Какво се е случило? Ще разбереш, ако прочетеш книгата.

Глория Василева - 13 годишна

“Лили Чудото в дивия Див Запад”

КнистерДнес прочетох една много интересна книжка на име “Лили Чудото в дивия Див Запад”. Там се разказва за едно момиче, което е някъде на твоята възраст. Тя има дебела книга пълна с магии и един ден се пренеся назад във времето, с нейна помощ. Тогава е имало смели каубои, със закърпени дънки и яхнали кафеви коне. Лили се превръща в един от тях. Пренася се в свят на приключения, но и на трудности.

Най-много ме заинтригува моментът, когато Лили омагьосва куршумите, които се намират в детския й пистолет, така че когато стреляш с тях винаги уцелваш, където трябва. Друг интересен момент беше, когато Лили победи лошите братя Торнадо. Накрая тя се върна към стария си живот – обикновен и изпълнен с бели, като на всички деца на нейната възраст.

Прочете тази книга, защото Ви уверявам, че няма да загубите веремето си напразно!

Ева Начева - 13 годишна